Voorbereiden:
Rollade in ± 6 uur laten ontdooien. In kommetje met bolle kant van lepel jeneverbessen kneuzen. In diep bord perziken fijn prakken.Of blenderen.
Bereiden: In braadpan boter verhitten. Rollade in ± 10 min snel rondom bruinbakken. Jeneverbessen toevoegen. Met deksel op pan rollade in nog ± 25 min zachtjes gaarbraden. Af en toe keren. Intussen in steelpan jachtsaus maken met 3 dl water volgens gebruiksaanwijzing. Rollade op plank leggen en ± 5 min.laten rusten. Aan jachtsaus toevoegen: perzik, 3 el bakvet, madera, en slagroom. ± 1 min. Meewarmen. Net van rollade verwijderen. In 6 plakken snijden en op schaal leggen. 4 el saus erover scheppen. Rest van saus overdoen in sauskom. Groentetip: asperges.
Bereiding: ±6uur/50 min.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |