Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Kiprollade met perziksaus

Aantal personen: 6

Ingrediënten

1 diepvries kuikenrollade à 700 gr (Friki)
8 jeneverbessen
3 halve perziken (blik)
5 el boter
1 zakje jachtsaus
1 el maidera
2 el slagroom

Bereiden

Voorbereiden:
Rollade in ± 6 uur laten ontdooien. In kommetje met bolle kant van lepel jeneverbessen kneuzen. In diep bord perziken fijn prakken.Of blenderen.
Bereiden: In braadpan boter verhitten. Rollade in ± 10 min snel rondom bruinbakken. Jeneverbessen toevoegen. Met deksel op pan rollade in nog ± 25 min zachtjes gaarbraden. Af en toe keren. Intussen in steelpan jachtsaus maken met 3 dl water volgens gebruiksaanwijzing. Rollade op plank leggen en ± 5 min.laten rusten. Aan jachtsaus toevoegen: perzik, 3 el bakvet, madera, en slagroom. ± 1 min. Meewarmen. Net van rollade verwijderen. In 6 plakken snijden en op schaal leggen. 4 el saus erover scheppen. Rest van saus overdoen in sauskom. Groentetip: asperges.
Bereiding: ±6uur/50 min.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Kip met broccoli en mosterd saus (wokken)
Kalkoenfilet in grove mosterdsaus
Geurige kip met rijst
Kipreepjes in gember-lemonsaus
Kip met rauwe ham en slagroom

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes